fbpx

Vigselringar till herr

Släta vigselringar är något som de allra flesta männen i Sverige väljer när de gifter sig. Hos oss hittar du hundratals olika vigselringar till herrar till väldigt bra priser. Alla våra ringar är restaurerade till nyskick, vilket betyder att det är återanvänt guld eller annan metall. Det påverkar dock priset markant och blir väldigt förmånligt för dig som kund då priserna blir betydligt lägre. Dessutom är det miljövänligt.

Det finns väldigt många olika modeller att välja mellan när det till vigselringar till herrar. Det man oftast pratar om när det kommer till släta ringar är bredden. Önskar du ett lite nättare och enklare utseende rekommenderar vi dig att välja en lite smalare ring. Önskar du istället att vigselringen verkligen syns och ge ett lite mer “vasst” uttryck bör du välja en bredare ring. 

När det kommer till ringar som endast består av guld pratar man ofta om grampriset. I och med att alla våra ringar är restaurerade kan vi erbjuda några av marknadens lägsta priser. Jämför alltid priset när du köper en vigselring.

Filtrera produkter

Sortera

Pris

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.